• Serveis

  Serveis

  Gestió de lloguers, rehabilitació i bioconstrucció...

 • Serveis

  Serveis

  ... Agència, servei jurídic-legal.

Compra Venda

Compra Venda

GIM gestiona i assessora els clients en processos de compra-venda, lloguers i altres negocis jurídics de caràcter patrimonial, adaptant-se a les necessitats i interessos de cada projecte. Busquem sempre la màxima rendibilitat del negoci patrimonial pels nostres clients.

Interpretem amb el màxim rigor el que el client necessita en cada moment, amb la finalitat de poder oferir resposta amb la major eficàcia i rapidesa. A la nostra web trobarà una selecció d’immobles amb descripcions detallades i fotografies de la nostra cartera de productes immobiliaris.

 • immobles residencials
 • immobles comercials
 • immobles industrials

Gestió de lloguers

Gestió de lloguers

Oferim tots els serveis relacionats amb les seves propietats:

 • Cobrament de lloguers
 • Gestió de contractes
 • Assessorament jurídic-legal
 • Gestió administrativa de l’immoble, relació amb llogaters
 • Resolució de conflictes.

Rehabilitació i Bioconstrucció

Rehabilitació i Bioconstrucció

La Bioconstrucció és un sistema de construcció que té en compte i relaciona harmoniosament les aplicacions tecnològiques, els aspectes funcionals i estètics i la vinculació amb l’entorn natural o urbà de l'habitatge. El nostre objectiu és aconseguir hàbitats i espais que responguin a les necessitats humanes en condicions saludables, sostenibles i integradores.

Localització i avaluació mediambiental
Estètica integrada en el paisatge o l’arquitectura local

Disseny adaptat a les necessitats de l’usuari

Orientació i aprofitament d'energies passives
Materials de construcció saludables i eficients 

Optimització de recursos naturals

Sistemes i equips per l’estalvi i confort integral

Generació de recursos i reciclatge


Servei Jurídic-Legal

Servei Jurídic-Legal

GIM compta amb un ampli ventall de professionals: advocats, assessors jurídics i econòmics especialitzats en urbanisme i especialistes en dret administratiu i immobiliari.

Els serveis jurídics de GIM engloben tot el procés necessari per al complet desenvolupament de qualsevol activitat immobiliària, des de l’anàlisi registral, urbanístic i administratiu dels immobles, fins a la confecció de tot tipus de contractes preparatoris ( arres, opcions de compra, promeses ,etc )

Dissenyem per a cada supòsit l’esquema jurídic que millor s’ajusta a cada tipus d’operació: compravenda, arrendament, drets de superfície, concessions administratives, promoció delegada, leasing immobiliari, construcció i gestió de projectes, projecció i direcció d’obra, etc.

info@igim.cat

Plana de l'Om, 6 3r-7a
08241 Manresa (Barcelona)

Tel: +34 672 432 760